Wat kun je doen tegen keelpijn

wat kun je doen tegen keelpijn

Helppppppppppp, sven, 21:37 #21 12 jaar, al 3 dagen last van zware keel pijn en oorpijn. Als ik mijn hoofd draai krijg ik pijn. Ik heb geprobeerd te gorgelen met keukenzout en lauw water. Dat helpt ongeveer 5 tot 10 minuten. Maat ik heb geen koorts. Ik weet niet wat ik nu met doen want strepsils werken ook maar heel kort.

Monique, 18:44 #24, ik heb sinds vandaag opeens rare klachten bij mijn keel. Aan de voorkant doet het pijn als ik slik, maar soms uit het niets, zonder dat ik slik, komt er een gemene steek, waardoor ik dan even geen adem kan halen, dat duurt een paar seconden en trekt dan weer weg geen idee wat het. Reactie infoteur, u kunt het beste een afspraak maken met de huisarts om een infectie uit te sluiten. Annoniemer, 19:21 #23, eerste dag heel erg hoofdpijn gehad. Nu twee dagen keelpijn, kan bijna niet meer praten. Drink veel aanmaak en zuig veel op drop maar het helpt nog niets. Fuck keelpijn, 22:40 #22. Ik ben 14 en heb ook keelpijn/oorpijn bij het slikken. De pijn is echt onverdraaglijk, ibruprofen ect. Helpt ook niet echt. Ben nog niet naar de dokter geweest maar ik vrees dat die ( net zoals bij velen van jullie) niks kan doen ik heb hier nu 4 dagen last van en het lijkt alleen maar erger te worden.

wat kun je doen tegen keelpijn
zwellen de amandelen op en de lymfklieren in de hals kunnen ook opzwellen en pijnlijk zijn. Soms is het wenselijk om de amandelen te verwijderen. Nogmaals, bespreek al uw klachten met de huisarts. Anoniem, 17:42 #25, ik heb de laaste paar dagen last van erge keelpijn. Het meeste pijn heb ik als ik slik. Ook heb ik nog last van hoofdpijn en misschien een ontstoken oor. Ik heb overmorgen een afspraak bij de huisarts om het na te laten kijken. Heeft iemand nog tips?
wat kun je doen tegen keelpijn

Keelpijn : vetten pijn bij slikken, zere keel, wat te doen, tips


Anne, 13:21 #26, ik heb al 6 weken last van verkoudheid en een zere, rode keel. Vaak voel ik me een aantal dagen een stuk beter (wel rode keel) en dan begint het weer opnieuw en ben ik weer een aantal dagen niet lekker: zere keel, neus totaal verstopt, ziek gevoel en licht koortsig. De ene keer is het weer erger dan de andere keer. Mijn klieren zijn ook al een paar maand opgezwollen. 2 jaar geleden heb ik een keer een fikse keelontsteking gehad en eerder dit jaar zijn mijn amandelen/keel (durf ik niet goed te zeggen) een 3 tal keer ontstoken geweest (ongeveer 3 dagen). Ik ben al naar de huisarts geweest, met het advies afwachten omdat het aan mijn weerstand zou kunnen liggen. Nu 2 weken later nog steeds niks beter en begin ik me toch af te vragen of ik er wat mee moet gaan doen, ook omdat ik er zo langzamerhand zat van ben me steeds zo lamlendig te voelen. Het is belangrijk om al uw klachten met de huisarts te bespreken, dus ook dat uw keelamandelen al een paar keer ontstoken zijn geweest. Bij een acute ontsteking van de amandelen is er vaak een korte periode van keelpijn met slikklachten, koorts thuis en algehele malaise.

Mijn ervaring met NewFysic deel 2 - mom s health


Retinol is een populair bestanddeel van bepaalde crèmes zoals handcrèmes en anti-rimpelcrèmes. Calcium, calcium zit vooral in de botten en in het gebit. Deze stof is van levensbelang voor deze twee lichaamsdelen. Samen met vitamine d en de nodige lichaamsbeweging speelt calcium een belangrijke rol bij de bestrijding van osteoporose (botontkalking). Calcium is voornamelijk te vinden in zuivel. Kleinere hoeveelheden zitten. In groente, sesamzaad en muesli.

wat kun je doen tegen keelpijn

Ook regelmatig gebruik van vitamine B5 (pantotheenzuur) kan lusteloosheid en (geestelijke) vermoeidheid verdrijven. Het slikken van vitamine B12 kan helpen bij het bestrijden van depressieve gevoelens. NB: slik nooit grote hoeveelheden vitamines op eigen houtje, maar overleg met uw huisarts of een orthomoleculair deskundige. Retinol, wat is het? Retinol, oftewel vitamine a, behoort tot de vitamines die oplossen in vet. Hierdoor kan het jaren in het lichaam worden opgeslagen.

Vitamine a heeft een gunstig effect op het immuunsysteem, op de huid (denk hierbij ook aan de behandeling van acné) en het helpt tegen nachtblindheid. Ook stimuleert het de botgroei bij kinderen. Retinol heeft tevens een positief effect op het regeneratieproces van de huid en helpt rimpels tegen te gaan. Waar zit het in? Voornamelijk in margarine en halvarine. Verder in haring, makreel, ansjovis en oesters.

Rob de groof - hypnose

Lecithine is een stof die bestaat uit vetzuren, fosfor en vitamine. Lecithine is er zowel in poeder- als in korrelvorm. Een extra inname van vitamine c kan helpen bij perioden van veel stress. Neem een dagelijkse dosis plus van 1000. Extra hulp bij stress: een dagelijkse dosis van vitamine b-complex, ter bevordering van de stofwisseling. Moe, lusteloos zonder dat je daar een verklaring voor hebt? Wellicht is een tekort aan vitamine c dan de oorzaak. Het kan ook een tekort aan vitamine B6 en B12 zijn.

wat kun je doen tegen keelpijn

Newfysic - 17 reviews - update: mei 2018 - dieet Ervaringen

Producten van cafetaria's die nog met vetblokken bakken in plaats van vloeibare olie bevatten ook enorm veel transvetzuren. Op dit moment gebruikt slechts een kwart vloeibaar vet. Vitamine weetjes, het is ongelofelijk wat vitamines allemaal kunnen doen voor uw hersenen en uw humeur. Wist je bijvoorbeeld de volgende dingen? Hoge doseringen vitamine B6 en B12 hebben een pijnstillende werking. Twee theelepeltjes lecithine (ca. 15 gram) per dag kunnen het geheugen aanzienlijk verbeteren.

Gezondheidstips - afvalschema pagina 2 transvetzuren ontstaan wanneer je plantaardige olie verhardt. Deze vetzuren zijn slopers van je hart en 10 keer gevaarlijker dan verzadigde vetten. Dus uitkijken voor producten die "gehard plantaardig vet bevatten". We hebben in Nederland helaas geen labelverplichting zodat we niet kunnen zien hoeveel er, waar in zit. De norm is nu ongeveer 1-2 gram per dag terwijl er in een Franse frietjes large (Cijfers McDonald usa) al 8 gram zit. In kfc kip zit maar liefst 15 gram. Onze margarines bevatten in de jaren 80 maar liefst 25-45 transvetzuren dus waren echte hartebrekers.

Bmi berekenen voor vrouw, man en kind - bmi uitrekenen

Stef, 11:42 #28, geen last van slikken maar al weken een hele dikke opgezette klier, je ziet het ook aan de buitenkant en berekenen erop drukken doet heel veel pijn, verder veel hoofdpijn en erg vermoeid. Ik durf niet naar mijn dokter omdat ik alles altijd maar met de assistenten moet bespreken onder de norm informatie verzamelen, ik wil dit niet. Kan ik naar de eerste hulp? Reactie infoteur, het is belangrijk om je huisarts te raadplegen als halsklieren langer dan 2 weken dik blijven of als de vergrote lymfeklier(en) in de hals klachten heeft als extreme vermoeidheid. De huisarts is het eerste aanspreekpunt voor medische klachten. Je kunt in geval van nood naar een spoedeisende hulp gaan. Ik heb al 3 dagen last van keelpijn met het slikken en hoesten. Ook heb ik moeite met ademen, is dat erg? Reactie infoteur, als je keelpijn hebt en tevens benauwd bent of moeite hebt met ademen, is het verstandig je huisarts te raadplegen.

Wat kun je doen tegen keelpijn
Rated 4/5 based on 690 reviews
Recensies voor het bericht wat kun je doen tegen keelpijn

 1. Ydykypyb hij schrijft:

  Live webcam poiana Braşov - drumul roşu. In hypnose wordt een echt werkende maagband geplaatst en deze gaat je blijvend helpen om af te vallen en slank te blijven. Is deze methode een goede keuze om overtollig vet kwijt te raken?

 2. Qocicy hij schrijft:

  De kantoren van deze organisatie zijn ook in alle steden van. Het resultaat hiervan zie je dan na enkele sessies. Eet je eiwitrijk, dan eet je juist veel vlees en zuivel. 20:51:38: reactie van heleen: Kijk daar hebben we weer een negatieve review van Newfysic.

 3. Hacyjyp hij schrijft:

  Hypno, maagband, programma; hypnose ; Hypnose op maat; hypnotische maagband ; Innerlijk. Kilo's in enkele weken kwijtraken, zonder moeite en nog op een. Imagini din locuri pitoresti: partii de schi, malul marii, locuri de pescuit, orase importante, bucuresti. 99 beveelt NewFysic aan.

 4. Cehose hij schrijft:

  Een virtuele wel te verstaan. Advanced Hypnose technieken: 2 dagen. Hier gaan we dan bekijken wat de oorzaak is van het overgewicht en zoeken we naar eventuele eetstoornis.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: